ERZURUM / KARAYAZI - Turnagöl Ortaokulu

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden Emine Üfeyra KAVCUK, Duygu ÇOBAN,  Özlem YILDIRIM ve Fatma ASLAN'ın katkılarıyla 7. sınıf öğrencilerimize yaşadıkları yeri tarihiyle tanıtmak ve görerek öğrenmelerini sağlamak  amacıyla ''Erzurum Gezisi'' düzenlenmiştir. Gezimiz boyunca ziyaret edilen yerler ve yapılan etkinlikler;

1.Erzurum Aziziye Tabyaları Ziyareti

2. Abdurrahman Gazi Türbesini Ziyaret

3.Atatürk Evini Ziyaret

4.Erzurum Kalesi Ziyareti

5.Yakutiye Medersesi Ziyareti

6.Çifte Minareli Medrese Ziyareti

7.Erzurum Ulu Cami Ziyareti

8.Erzurum evlerini Ziyaret

9.Cimcime Hatun Kümbet Ziyareti

10.3D Sinema Etkinliği

Haz

Öğretmen ve öğrencilerimizle  pel sarma yaprağı, kekik , papatya ve tırşo toplayarak köyümüzün doğal güzelliklerinden faydanalanırken hem eğlendik hem de birlik  beraberlik duygusunu yaşamış olduk.

May

Oulumuz Öğretmenlerinden Ece YILDIRIM, Binnur KAHRAMAN AŞKAN, Aynur KÜÇÜK ,Duygu ÇOBAN ve Fatma ASLAN´ın katkılarıyla öğrencilerimize Karayazıyı tanıtma gezisi düzenlenmiştir.

May

İlçemizde düzenlenen ''Bir Flamingonun Renkli ve Çiçekli Hayatı'' adlı tiyatro izlenmiştir.

May

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ ARASINDA DÜZENLENEN SATRANÇ VE MASA TENİSİ TURNASINDA ŞAMPİYON OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE MADALYALARI VERİLMİŞTİR.ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLAR NİCE BAŞARILAR DİLERİZ.

SATRANÇ ŞAMPİYONLARIMIZ                                         MASA TENİSİ ŞAMPİYONLARIMIZ

1.SAMET KÜÇÜK (8-A)                                                      1.FERİT YAVUZ(8-A)

2. FERİT YAVUZ  (8-A)                                                      2.ÖMER CEYLAN(7-A)

3.YASİN KÜÇÜK (5-A)                                                       3.MUHAMMET BERAT ÖZ(7-A)

Mrt

14 MART 2019 TARİHİNDE İLÇE GENELİNDE DÜZENLENEN SATRANÇ TURNUVASINDA 5. SINIF ÖĞRENCİMİZ YASİN KÜÇÜK İLÇE GENELİNDE 7. OLMUŞTUR.ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Mrt

SINIF ÖĞRETMENİMİZ BİNNUR KAHRAMAN AŞKAN ÖĞRENCİLERİMİZE TUVALET HİJYENİ,  EL YIKAMA ALIŞKANLIĞI VE HASSASİYETİ HAKKINDA ÖĞRENCİLERİMİZİ BİLGİLENDİRMİŞTİR.ÖĞRETMENİMİZE EMEĞİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

OKUL BAŞKANIMIZI SEÇERKEN  OY KULLANIMINI, OYUN GİZLİLİĞİNİ VE DEMOKRASİNİN ÖNEMİNİ YAŞAYARAK ÖĞRENMİŞ OLDUK.SEÇİM SONUNDA OKUL BAŞKANI 8-A SINIFINDAN ADEM GÜLCÜ VE  OKUL BAŞKAN YARDIMCISI 5-A SINIFINDAN YASİN KÜÇÜK SEÇİLMİŞTİR.

Mrt

FEN BİLİMLERİ ÖĞRETMENİMİZ HATİCE BAL'IN DERSİNDEN KESİTLER..