ERZURUM / KARAYAZI - Turnagöl Ortaokulu

Okulumuz yeni kitaplarına kavuştu.

''OKUL HAYATA HAZIRLIK DEĞİL, HAYATIN DOĞRUDAN DOĞRUYA KENDİSİDİR.''

OKULUMUZDA DÜZENLEDİĞİMİZ KERMESİMİZDE ÖĞRENCİLERİMİZ İLK DEFA PARA KAZANMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADILAR.EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

KUR'AN-I KERİM IŞIKLARI HER KÖŞEYE YAYILIP SAÇILAN BİR GÜNEŞTİR.(İMAM-I GAZALİ)

OKULUMUZDA DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENİMİZ ECE KARA ÖNCÜLÜĞÜNDE KUR'AN -I KERİM'İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI DÜZENLENMİŞTİR.YARIŞMADA 1. OLAN 7/A SINIFINDAN AHMET AYDIN ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDER EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Okulumuzda İngilizce derslerinden kesitler

Kas

16 ekim 2019 tarihinde İlçe genelinde düzenlenen satranç turnuvasında okulumuz öğrencisi Yasin KÜÇÜK ilçe genelinde 7. olmuştur.Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Okulumuzun Çalışkan Türkçe öğretmeni Duygu hocamızın dersinden kesitler

Kas

17 Ekim 2019 tarihinde Çayırbeyli Ortaokulu ile yapılan futbol turnuvasında öğrencilerimiz güzel vakit geçirdi.Çayırbeyli Ortaokulu Müdürü ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Kas

23 Ekim 2019 tarihinde okul ve köyümüzü yeşillendirmek amacıyla öğrencilerimizle fidan dikimi yapıldı.Erzurum Orman Genel Müdürlüğü Horasan ATM Şefi Ramazan Karakaş Bey'e katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Tem

OKULUMUZ 8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE ERZUMDA BULUNAN İMAM HATİP LİSEMİZİN TANITIMINA KATILARAK ARDINDAN KARAYAZIDA BULUNAN LİSELERİMİZİ VE PANSİYONLARI GEZİP BİLGİ SAHİBİ OLDUK.ÖĞRENCİLERİMİZLE İLÇEMİZİ GEZEREK BERABER VAKİT GEÇİRMİŞ OLDUK..BİZİ OKULLARINDA MİSAFİR EDEN KARAYAZI ANADALO LİSESİ, KARAYAZI ANADOLU KIZ İMAM HATİP LİSESİ VE KARAYAZI ANADOLU ERKEK İMAM HATİP LİSESİ İDARECİ VE ÖĞRETMENLERİNE GÖSTERDİKLERİ İLGİDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Tem

KARDEŞ OKULLARIMIZDAN OLAN ÇAYIRBEYLİ ORTAOKULU İLE YAPILAN BİLGİ YARIŞMASINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TER DÖKTÜLER.BİLGİ YARIŞMASINDA EMEK GÖSTEREN TURNAGÖL OKULU ÖĞRETMNELERİMİZE, ÇAYIRBEYLİ OKUL MÜDÜRÜ YASİN EKMEKÇİ VE ÖĞRETMENLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Tem

OKULUMUZ ÖĞRETMEN ,ÖĞRENCİ VE SERVİS ŞOFÖRÜ ABİLERİMİZLE BEREKET AYI RAMAZANDA BERABER İFTARIMIZI AÇTIK.NİCE BEREKET İÇİNDE GEÇİREBİLECEĞİMİZ RAMAZANLAR GÖRMEK DUASIYLA.

Tem

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİYLE VELİ ZİYARETLERİMİZ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.VELİLERİMİZE MİSAFİRPERVERLİKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Haz

Turnagöl İlk-Ortaokulunda görev yapmış olan Önder SEVİNÇ, Ayşe SEVİNÇ öğretmenlerimize ve öğrencilerine okulumuza hediye ettikleri kitaplardan dolayı çok teşekkür ederiz.2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı boyunca iki okul öğrencileri arasında yapılan mektuplaşma güzel arkadaşlıklara vesile olmuştur.

Haz

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı 8. sınıf öğrencilerimizin mezuniyeti gerçekleştirlmiştir.Hayatları boyunca başarı ve mutlu günler geçirmeleri dileğiyle öğrencilerimizin mezuniyetleri hayırlı olsun.Çok iyi yerlere gelmeniz duasıyla yolunuz açık olsun.